3 gør det selv projekter til dit hus på budget

3 gør det selv projekter til dit hus på budget

Det at have hus kan være et dyrt projekt, men hvis man er frisk på at udfordre sig selv, kan der være rigtig mange penge at spare.

Nye døre og vinduer

Hvis du er en lidt mere erfaren håndværker, og de ikke er tagvinduer du skal have skiftet, kan du kaste dig ud i projektet selv. På www.bedst-billigst.dk kan du finde en guide til hvordan du selv skifter dine vinduer eller døre, samt finde billige produkter til dette projekt. Der er flere fordele ved at investere i nye døre og vinduer, dels er de ofte tættere, og hjælper dig derfor med at spare på dine varmeregning. Og dels er nyere døre og vinduer blevet meget mere sikre mod indbrudstyve. Dette er et af de større gør det selv produkter man finder, og det er derfor også rigtig vigtigt at man husker at følge den guide der ligger på nettet. Men en renovering af vinduer og døre, er noget der kan give dit hus helt nyt liv både set inde og udefra. Det er et projekt som kan være dyrt, hvis man skal ud og investere i en professionel håndværker, og de selv medbringer materialerne som de jo også ønsker at tjene penge på.

Nye vægge eller gulve

De seneste år er der sket rigtig meget i forhold til ens vægge og gulve, og mulighederne bliver flere og flere. Og lige med gulve og vægge er det svært at følge med, da trends og farver skifter rigtig ofte. Men ved hjælp af nye produkter kan man give gulve, og vægge en kæmpe make over uden det skal koste en formue. En gang maling kan for rigtig manges vedkommende gøre rigtig meget underværker, og er noget som de fleste kan prøve kræfter med. Derudover er der en af de helt store trends pt nemlig mikrocement, som kan hjælpe alle med at få et helt nyt look i deres hjem. Mikrocementer fås i et væld af farver, og kan bruges på både gulve og vægge. Den betonlignende masse kan give din bolig et helt nyt og råd look, ved blot at smøre massen korrekt ud på gulve eller vægge. Dette er betydeligt billigere end at skulle rive de gamle gulve op, og købe nogle nye som man skal have lagt eller selv lægge.

Vær kreativ

Selvom du stadig kan finde alt hvad dit hjerte begære i Ikea, og andre møbelhuse, er der bare noget federe ved at kunne sige at man har lavet ting selv. Og på nettet kan man finde et utal af guides til hvordan man personliggøre sit hjem med forskellige DIY møbelprojekter. Dette betyder også at man ofte selv kan bestemme højde, bredde, farver og materiale på sit nye møbel, som kan være alt fra en sengegavl, til et spisebord, eller en ny sjov og anderledes stol. Og udover at det  er lærerig og man får mulighed for at udvikle sig kreativt, er det for det meste også billigere at selv give sig i kast med projekterne end at skulle ud og købe dem færdige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *