3 tips for et friskt pust til boligen

3 tips for et friskt pust til boligen

Hvis din bolig så småt har mistet gnisten og blevet kedelig, det kan være det er mange år siden der er blevet gjort noget ved boligen. Mindre gør det selv jobs i lejligheden kan give den et helt friskt pust.

Ved at vælge gør det selv jobbet frem for at leje nogle arbejdere til at gøre det, får du din bolig præcis som du vil have det men der er også en stor sum penge at spare.

På Hobbybloggen har vi samlet tre ting som du kan tage fat på i boligen, hvis du har hænderne skruet rigtigt på. Alle tre ting vil uden tvivl give et helt friskt pust til boligen.

Vinduer og døre

Vinduerne og dørene i boligen er altid et godt sted at starte, hvis boligen er lidt ældre, er de nemlig meget ofte ikke meget kønne. Ældre vinduer og døre har nemlig en tendens til i løbet af årene at blive slidte og forældet. Hvis man har en for gammel dør, kan de være slidt og nogle forrådnet i træet. Derud over er det vigtigt man sikre sig at vinduerne og dørene er sikret nok imod uvedkommende gæster.

De helt samme problemer kan være ved vinduerne. Det er her det er relevant at lave en evt. udskiftning.

Inde på danske-vinduer.dk kan man med fordel bestille både vinduer og døre klar til montering. Her har producenten særlig fokus på sikkerhed, kvalitet og design.

Vægge

Hvis man har en del tid til overs og har hænderne skruet rigtigt sammen kan man med fordel bruge tiden på, at give et friskt pust til væggene. Med en tapetafdamper, noget filt, maling og noget tid til overs kan man få vægge der ser ud som lige da man flyttede ind.

Hvis man beslutter sig for at der skal ny filt og maling på væggene er det meget vigtigt, at man vælger kvalitet frem for pris. Det er her man kan få vægge som ser flotte ud i rigtig mange år, det er her man sikre sig at filten holder og man næste gang blot kan male over den gamle maling.

Gulv

Har man trægulv er der massere at tage fat i.

Det første man skal se på, er gulvet stand. Hertil kan man vurdere hvorvidt gulvet har brug for en afslibning for at se ud som nyt.

Hvis man så vil give gulvet et ekstra touch, kan man give det en omgang maling, hvid maling vil i høj grad hjælpe til at give noget mere lys til lokalet og give en helt ny følelse hvis man ellers er vant til blot at have lak over træplankerne.

Hvis man ikke er så meget til maling på gulvet, burde man give gulvet en god lak, det vil også føles som nyt.

Man skal dog også huske at bolig renoveringer tager en del tid, det gør alle de tre tips også. Derfor råder vi til at man sætter rigeligt med tid af til det så resultatet bliver så flot som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *