Lav den bedste brunch med favoritterne fra 2018

Lav den bedste brunch med favoritterne fra 2018

Markedet for udespisning er i gennemsnit vokset med 6 procent de seneste fem år, og det er især brunch, som danskerne er begejstret for. Denne udvikling har skabt nogle helt store favoritter på brunch-menuen, som du kan
tyvstjæle til din hjemmelavet brunch for venner og familie.

Kaffen er vigtig – Espresso

Danskerne er det tredje mest kaffedrikkende land, og det fortæller noget om, at kaffe er en nødvendig ting på dit brunchbord. Men det er ikke hvilken som helst kaffe, der vil falde i god jord.

Espressobaseret kaffe er nemlig danskerne foretrukne kaffeform, og det vi drikker aller mest på cafeerne.
Filterkaffen er dog stadig det, vi drikker mest af i hjemmet, da det ikke er alle der ejer en espressomaskine. Men hvis du vil gøre din brunch mere eksklusiv med danskernes favoritkaffe, skal du servere en god Cafe Latte.
Hvis du leder efter kaffetilbehør, kan du hos Holy Bean finde kvalitetskaffe, kaffemaskiner og alt tilbehør dertil.

Økologisk juice
Juice har altid været en naturlig del af brunchmenuen, og det er det stadigvæk. Der er bare kommet et ekstra krav, og det er at det helst skal være friskpresset eller økologisk juice. Danskerne kan godt lide en juice, som har en kraftig smag af frugterne, der er presset. Den koncentrerede, en smule syntetiske juice, bliver der generelt taget afstand fra. 

Så hvis du skal servere en god brunch, må du hive juicepresseren frem eller tag i supermarkedet og køb en økologisk juice.

Skyr med granola
En af de helt store vindere fra 2018 er skyr. I takt med at der bliver et større fokus på sundhed, har vi også en tendens til at gå efter de lidt sundere alternativer. Det er hele hver 20. dansker, der spiser skyr på en almindelig dag, da det indeholder en masse fibre og protein. Mange spiser skyr pga. de sundhedsmæssige fordele, men det kan faktisk gøres rigtig lækkert, hvis du topper den med hjemmelavet granola og skåret frugt. Det er perfekt til at give et mættende element til din brunch.

Smørbagte crossianter
Crossianter er også blevet et kæmpe hit hos danskerne, når de tager på cafe. Den er nem at spise, smager utrolig godt og stiller den værste sult og sukkertrang.

Danskerne er gået lidt væk fra den store morgenmad, og nyder faktisk ligeså meget en kop kaffe og en god croissant på farten. Crossianter kan dog være en smule svære at lave helt fra bunden af, og derfor kan det være fordel at købe udefra.

Den klassiske avocado
Når vi taler om en brunch med danskernes favoritter kan vi ikke komme udenom avocadoen. Vi spiser avocadoer som aldrig før, og den bliver derfor nødt til at have en central plads i din brunch. For at gøre en avocado lidt mere lækker at se på, kan du spice den op med nogle valnødder, syltede løg og/eller noget persille. 

Med disse tips vil du kunne skabe en stor og lækker morgenmad med alle bruchfavoritterne fra 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *