Tre hobby projekter til lockdownen

Tre hobby projekter til lockdownen

Corona-pandemien har ramt Danmark hård og mange danskere er sendt i isolation og fået begrænset hverdagen markant. Men der er altid lys for enden af tunnelen og der er stadig masser af ting at give sig til. Derfor kommer der her 4 simple hobbyer som du kan få tiden til at gå med under krisen.

1: Jagt

En ting som man kan få mange timer til at gå med, særligt de lidt mere skæve timer på døgnet, er at gå på jagt. Du må stadig genre være ude i naturen og når man går på jagt, så kommer man sjældent i kontakt med andre mennesker, det er trods alt dyrene man er ude efter.

Du kan derfor fortsat med god samvittighed pakke bilen og tage ud i skoven en tidlig morgen og se, om du kan fange dit et flot rådyr eller en buk, som du kan tage med dig hjem til aftensmad. Antallet af jægere har aldrig været højere i Danmark end det er tilfældet i disse år, så se at komme af sted.

2: Video- og billedredigering

En anden hobby kan bruge tid på er at tage billeder eller optage videoer, hvis du har en lille kunstner i dig. Der er masser af muligheder for at optage spændende film og tage flotte billeder i disse tider, hvor store del af samfundet ligger stille.

At optage videoer eller billeder, er noget som kan tage lang tid, særligt hvis der skal laves meget redigeringsarbejde, men det vil uden tvivl give en tilfredsstillelse bagefter samt fungere som et minde, du kan tage frem fra gemmerne eller printe ud. Der findes mange forskellige gode kameraer du kan bruge til at optage gode videoer med i og omkring dit hjem. Hvis du er lidt på bar bund, kan du finde en række gode guides på denne side.

3: At strikke

En tredje hobby som du kan overveje at bruge tid på under krisen, er at strikke. Der er mange der vælger netop at bruge deres ekstra fritid på dette. At strikke er både godt for ens mentale helbred og ikke mindst ens finmotorik. Derudover er der en stor glæde ved at kunne se, hvordan ens arbejde hele tiden skrider frem og til sidst giver et resultat. Hvis du har børn eller børnebørn, så kan du med god grund også have deres julegaver klar i ekstra god tid i år.

4: Madlavning

En fjerde hobby som du med god grund kan bruge mere tid på i den kommende tid, er madlavning. Uanset om du er mesterkok, amatør eller nybegynder, så er det aldrig for sent at lære at lave god mad, og det bedste er at det gavner dig 100%.

Det er nemlig dig der kommer til at nyde den ekstra lækre mad der kommer til at ligge foran dig. Men det tager tid at lære. Og derfor er denne krise det perfekte tidspunkt. For i og med du er mere derhjemme og ikke skal sidde i bilen frem og tilbage til og fra arbejde, kan du i stedet bruge dit krudt på at arbejde dig igennem lækre opskrifter eller eventuelt at kaste dig ud i at bage dit eget brød. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *