Plakatwebshop: Sådan sælger du plakater over nettet

Plakatwebshop: Sådan sælger du plakater over nettet

Det kan være en god forretning at sælge plakater over nettet. Hvis du er dygtig til at designe, kan du selv stå for dine plakater, men du kan også vælge at købe dem. Se her, hvordan du sælger plakater over nettet.

Skal du selv printe?

Der, hvor der er flest penge at hente, er, hvis du sælger plakater, som du selv designer og printer. På den måde skal du betale et minimalt beløb for en plakat, som du kan sælge med en høj provision. 

Det kræver naturligvis, at du har den rigtige printer, ligesom du skal kunne designe plakater, som folk rent faktisk har lyst til at købe. Hvis ikke du selv er dygtig til at designe, kan du eventuelt betale andre for at gøre det for dig.

Du har naturligvis en udgift til blækpatroner (som du kan få hos Inkpro), men ikke desto mindre er det billigere, end hvis du får et trykkeri til at printe for dig. Du skal dog også investere i en god printer, som kan printe i professionel kvalitet, før du kan igangsætte produktionen.

Webshop

Det bedste sted at sælge dine plakater er i en webshop. Du kan med fordel bygge den selv, hvis du er en smule teknisk anlagt, og ellers kan du helt sikkert få hjælp til det på Facebook eller hos et webbureau. Prisen for en webshop er billigere, end det var tilfældet før i tiden.

Markedsføring

Når du har fået stablet et udvalg af plakater på benene og bygget en webshop, skal den markedsføres. Det kan du gøre på forskellige måder, men det bedste sted at starte er med søgemaskineoptimering.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man gør, er der hjælp at hente på nettet og på Facebook. Du kan med fordel starte med at skrive noget godt og fyldestgørende tekst, hvor du nævner de søgeord, du ønsker at blive fundet på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *