Et frisk pust til boligen på 1 time, 2 timer eller 3 timer

Et frisk pust til boligen på 1 time, 2 timer eller 3 timer

Er tiden knap, men lysten til forandringer i boligen stor? Så læs med her, når vi guider til, hvordan du kan friske boligen op på rekordtid.

Har du 1 time? Wallstickers!

Wallstickers er en nem måde at give dine vægge liv og personlighed. Uanset hvor i boligen, du vil trylle lidt spræl frem, så findes der wallstickers til formålet. En wallsticker er i virkeligheden et stort klistermærke, som er nemt at påføre og nemt at pille ned fra væggen. Før du sætter wallsticker på væggen, er det en god ide at måle væggen op. Sæt evt. små prikker med en blyant, så du har et fikspunkt at gå ud fra. Alle plane vægge, døre og overflader kan bruges, så du kan altså også dekorere dit eller børnenes klædeskab. Det, der tager længst tid, er faktisk at bestemme sig for et motiv. Der er rigtig mange flotte wallstickers at vælge mellem til dekoration i både køkken, stue, kontor, soveværelse og børneværelse. Giv fx en krog i dit køkken en varm og hyggelig caféstemning med et wallsticker med en kaffe-menu. Eller hvad med en wallsticker ugeplan med tavlelak, hvor familien kan skrive hyggelige beskeder til hinanden? Se det store udvalg af wallstickers lige her.

Har du 2 timer? Mal en væg!

Du har to timer og en stor beslutning foran dig. Du skal nemlig male en væg i din lejlighed eller dit hus. Det er meget populært at male en enkelt væg i en komplementær farve – og med god grund. Det giver nemlig en super flot effekt i hele rummet, selvom det kun er den ene væg, der males. Du skal træffe beslutning om farven på forhånd og få evt. en professionel farvehandler til at guide dig lidt. Det er faktisk forarbejdet, der tager længst tid, når du skal male. Start med at sætte malertape rundt i kanterne på den væg, der skal males. Sørg for at kanten bliver helt lige. Herefter maler du denne kant med hvid maling for at forsegle malertapen og give en skarp kant. Til slut giver du hele væggen et eller to lag af den nye farve. Træk malertapen af, inden malingen tørrer helt op. Voilá – du har forandret din bolig på to timer!

Har du 3 timer? Møblér om!

Har du et rum, hvor tingene ikke helt spiller? Sådan et rum, som dræner dig, når du går ind i det? Så prøv at tænke rummet helt om. Hvilket behov skal rummet opfylde? Hvad skal ud, for at rummet kan opfylde dette behov? Brug en time på at planlægge rummet – find evt. møbler, tæpper eller plakater fra andre rum i huset, som vil stå bedre i dit ‘nye’ rum. Herefter har du en time til at rydde ud i møbler og ting, som ikke opfylder behovet. Og her må du være hård og ikke fortabe dig i  ting – du kan finsortere en anden dag. Den sidste time bruger du på at møblere om og dekorere rummet. Det er den sjove del, hvor kreativiteten kan få frit spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *